selavii

Nenäpäivää vaan kaikille! Vinkkejä esille!

  • Ukko- ja akkapiirakat
    Ukko- ja akkapiirakat

Juu, tässä mietitään, että kuinka voisin hyödyntää näitä näppäriä sormiani, sekä ilman muuta suomen maistuvimpia karjalanpiirakoitani :)

Aattelin, että tekasen joku yö 200 superhyvää aitoa karjalanpiirakkaa ja lähetän ne lämpiminä eduskuntatalon kahvioon, josta jokainen kansanedustaja ostaisi sitten "nenäpiirakan" kahvikupposen kera a- 10€ ja varat menisi nenäpäivä keräykseen. Oma osuuteni olisi siis tarvikeet, työ ja rahtikulut. 

Voisin tehdä ukko- ja akkapiirakoita suhteessa edustajien eduskuntajakaumaan. Mitä on ukko- ja akkapiirakat? : https://www.facebook.com/photo.php?v=160132154191376

Haastan myös Jotu Karjalaisen BBQ idealla osallistumaan nenäpäivään esim. myymällä herkullisia tuotteitaan eduskuntatalon edessä haluamallaan tavalla ja valitsemallaan ajankohdalla. 

Tässä piirakka jutussa voisi olla myös muita fiksumpia ideoita, joten ehdottakaapas ideoita, kuinka varoja voitaisiin muutenkin kerätä! 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JotuKarjalainen kuva
Jotu Karjalainen

Kyllähän minä voin tuoda ison smoukkerin paikalle ja myydä BBQ ruokaa niin että tuotto menee hyväntekeväisyyteen, ilmoittakaa vaan päivä ajoissa ja sellaiseen ajankohtaan ettei ole kovia pakkasia, kun silloin voipi olla hankaluuksia pitää 2000 kiloa rautaa lämpimänä.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Nenäpäivää voi pitää käsittääkseni myös keväällä ja silloinhan tuo sinun herkkusi vasta onkin kaikkien mielessä, kun aurinko alkaa lämmittämään ja ensimmäiset itikat ilmestyy katukuvaan :)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Loistavaa, nehän sopii kuin nenä päähän sunnitteilla olevien US-bloggaajien pop up standeihin joulumyyjäisissä vähän siellä sun täällä.

http://jiihooantikainen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/va...

Rahat menee meidän köyhien, kipeiden ,työttömien ja syrjäytettyjen ym vaivoista ja riesoista kärsivien vapaaehtoistyöntekijöiden omaksi hyväksi.
Hyvällä omatunnolla pistetään työllä tienatut lantit omaan taskuun.

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Minä kaivan kuvettani joka kuukausi 50 eurolla, tai oikeammin suoraveloituksena puolet rahasta menee Prakash-pojalle Intiaan ja puolet Paola-tytölle Peruun.
Ei ole minulla yhtään ylimääräistä tuohta tuhlattavaksi, mutta jostain nuo rahat aina siunaantuvat.
Rahat, tavarat, hyvät asiat eteenpäin ja kierrätykseen.

Linkkejä:
www.worldvision.fi
www.plan.fi

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Tämä onkin ihan ihmeteltävää, sillä moni kansalainen on juuri kaltaisesi- nippa-nappa toimeentuleva, mutta silti hyväsydämmisesti ajatteleva lahjoittaja. Rytilän kaltaiset ihmiset ovat juuri sellaisia, joita on helppoa arvostaa ja kunnioittaa! Arvostan!

Käyttäjän anmarirytila kuva
Anmari Rytilä

Kiitos sanoistasi. Tulot ovat meillä tosiaan pienet sattuneista syistä,
vaikka oma talo onkin ym.

Antamisessa ei kannattaisi pihdata, ja jos uskoo asiaansa, sitä ei voi kukaan estää. Elämä virtaa, koko ajan...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Moraalisessa mielessä ongelmallinen dilemma on se, että afrikkalainen savimajan asukas, jolla ei ole velkaa ja joka omistaa puunuijan sekä kiulun, jolla jamssia survotaan, on taloudelliselta asemaltaan varakkaampi kuin tiilitalossaan kynttilänvalossa entrecotea illallistava suomalainen, jonka omaisuustase on miinuksella.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Do- diin, tästä tulemme siihen, että kuka on varakas ja missä mielessä?

Big Bang ja rahalla ei enää olekkaan mitään arvoa!!! Hu-huu? Perinteiset alkuasukkaan taidot ovatkin taas arvossa arvaamattomassa. Puku ja kravaatti ovat vain haitaksi ruokaa etsiessä :) - Semmoista!

Nenäpäivää ja mietteitä taas kaikille!